Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Jotain uutta, jotain vanhaa....

Posted 12/20/2019

Mosahybridin vuosi 2019

Mosahybrid täytti kaksi vuotta marraskuussa. Tyypillisten uteliaiden kaksivuotiaiden tapaan Mosahybridkin on laajentanut repertuaariaan tänä vuonna. Kuten viime vuoden lopussa kerroimme, jatkoimme uuden oppimista ja kehittymistä start-up mahdollisuuksien parissa. Aloitimme myös softa-alihankintayhteistyön ukrainalaisen N-iX-yhtiön kanssa.

 
Asiakaskunta laajentui vuoden aikana, ja iloksemme saimme jatkaa myös aiempien asiakkuuksien parissa. 
Teimme yhteistyötä 13 asiakkaan kanssa, lisäksi neljässä tapauksessa alihankkijan roolissa. Toiminta keskittyi Euroopan maihin, muutaman monikansallisen asiakkaan henkilökunta ulottui ympäri maapalloa useisiin maihin. Noin puolet asiakastyöstä oli konsultointia, loput viestintäpalveluita ja koulutusta.
 
Henkilöstöön ei tullut muutoksia. Kunniamaininnan ansaitsee Mosahybridin officemanager ViiruTheOneEyedCat, joka jatkoi eläkevirassaan etenkin taukojen ja ergonomian ansiokasta valvontaa.
 
Ympäristöasiat ovat edelleen yrityksessämme lähellä sydäntä. Viime vuoden tapaan teimme joululahjoituksen Suomen Luonnonsuojeluliiton ilmastotyölle.Sen myötä haluamme kiittää tästä vuodesta ja toivottaa kaikille rauhallista joulun aikaa ja loistokasta alkavaa vuosikymmentä!