Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Mosahybrid osakkaaksi Ihmeotukseen

Posted 8/3/2020

Mosahybrid jatkaa uuden oppimista ja kehittymistä start-up mahdollisuuksien parissa. Toukokuussa 2020 Mosahybrid on ostanut osuuden eläintarvikeliike Ihmeotus Oy:stä.

Mosahybrid jatkaa uuden oppimista ja kehittymistä start-up mahdollisuuksien parissa. Toukokuussa 2020 Mosahybrid on ostanut osuuden eläintarvikeliike Ihmeotus Oy:stä (www.ihmeotus.fi).

  • Ihmeotuksen toiminta lähtee eläinten hyvinvoinnista, joka on henkilökohtaisesti minulle tärkeä arvo, Anu Peltola sanoo. – Ammattitaitoiset yrittäjäosakkaat huolehtivat ydintoiminnoista: eläinten hoidosta, asiakaspalvelusta ja liikkeen pyörittämisestä. Mosahybridin rooli tulee olemaan taustaprosessien kehittäminen edelleen ja sitä kautta yrityksen auttaminen kasvuun.

Tero Peltola on ollut Ihmeotus Oy:n hallituksen jäsen yrityksen perustamisesta asti. Kun mahdollisuus osakkuuteen aukeni, se näyttäytyi luonnollisena jatkumona sekä hallitustyölle, että Mosahybridin strategialle jatkaa uuden oppimista ja kehittymistä start-up mahdollisuuksien parissa.

  • Uskomme kokemuksestamme olevan paljon hyötyä Ihmeotukselle etenkin näinä poikkeusaikoina, Tero Peltola jatkaa. - Ihmeotus tulee olemaan myös pilotti, jossa viemme Mosahybridin kokonaisvaltaisen kasvu- ja kehitysprojektikonseptin läpi alusta loppuun.