Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

mosahybridin vuosi 2018 pähkinänkuoressa

Posted 4/1/2019

Mosahybridin ensimmäinen kokonainen toimintavuosi sujui menestyksekkäästi.

Vuotta 2018, joka oli ensimmäinen varsinainen toimintavuotemme, voi kutsua mosahybridille menestyksekkääksi. Teimme yhteistyötä 14 asiakkaan kanssa. Kymmenelle asiakkaalle mosahybrid toimitti palveluita suoraan, neljässä tapauksessa olimme alihankkijan roolissa. Toiminta keskittyi lähinnä Euroopan maihin, mutta 12 maan joukkoon mahtui myös Australia ja Yhdysvallat.  Suurin osa toteutettiin ns. time&material -periaatteella, osa kiinteällä hinnalla tai provisiopohjaisesti. Osa työstä tehtiin pro bono. Noin puolet asiakastyöstä oli konsultointia, loput viestintäpalveluita ja koulutusta.  

Asiakaskanta perustui aluksi aikaisempiin kontakteihin, mutta iloksemme se laajentui vuoden aikana referenssien kautta myös uusiin asiakkuuksiin.

Vuoden 2018 aikana mosahybridissä keskityttiin asiakasprojektien lisäksi toiminnan kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Vuoden aikana valmistuivat IT security policy, eettiset ohjeet (Code of Conduct) sekä GDPR:n mukaan muokatut toimintatavat tietojen käsittelyyn. Osaamista kasvatettiin Android- ja IOS-käyttöjärjestelmäapplikaatioiden ja tekoälypalveluiden ohjelmoinnin saralla.

Ympäristöasiat ovat yrityksessämme lähellä sydäntä. Päivittäisten ’green office’ -henkisten toimintatapojen lisäksi mosahybrid teki joulun alla lahjoituksen Suomen Luonnonsuojeluliitolle.

Vuonna 2019 mosahybrid haluaa jatkaa uuden oppimista ja kehittymistä mm. tutkimalla startup-mahdollisuuksia.