Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Taas päästiin jouluun... Mosahybridin vuosi 2020

Posted 12/22/2020

Erikoinen ja raskaskin vuosi 2020 on loppusuoralla. Korona sekoitti työn tekemisen mallit heti alkuvuodesta. Vaikka aiemminkin olemme tehneet paljon töitä etänä, nyt siihen siirryttiin kokonaan. Joitain projekteja hoidettiin siten, että asiakas tavattiin vain projektin alkaessa ja loppuessa. Kaikki siinä välissä tehtiin etänä. Tämä vuosi näytti, että me pystymme tarvittaessa nopeisiin muutoksiin käyttäytymisessä. Uusi normaali on tullut kenties jäädäkseen.

Asiakastöistä osa hiljeni keväällä, mutta iloksemme asiakaskuntamme kasvoi hitusen tänäkin vuonna. Kiitos luottamuksesta, jota osoititte meille saadessamme jatkaa kanssanne mielenkiintoisten projektien parissa!

Toukokuusta alkaen lähdimme mukaan eläinkauppa Ihmeotuksen toimintaan. Kotimaisen pienyrityksen back office puolella meillä on ollut paljon opittavaa. Olemme päässeet mm. rakentamaan verkkokauppaa, coachaamaan pienen yrityksen tapaa toimia systemaattisempaan suuntaan ja hakemaan kaikkia mahdollisia keinoja selvitä kivijalkakauppana koronakurimuksesta. Vastaavasti aiemmat start-up yhteistyömme sekä softa-alihankinta jäivät pienempään rooliin tänä vuonna. Noin puolet tekemästämme asiakastyöstä oli konsultointia, loput viestintäpalveluita ja koulutusta.

Henkilöstö pysyi ennallaan. Mosahybrid toimii edelleen kahden yrittäjän ja maskottimme, officemanageri ViiruTheOneEyedCatin voimin. (Hänelle uusi normaali etäkokouksineen on ollut erityisen mieluinen.)

Aiempien vuosien tapaan teimme joululahjoituksen Suomen Luonnonsuojeluliiton ilmastotyölle ja ilmastokatastrofin torjumiseksi.

Sen myötä haluamme kiittää tästä vuodesta, toivottaa kaikille rauhallista joulun aikaa ja entistä parempaa vuotta 2021!