Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Sparrailua, bbongailua ja projekteja - niistä on tämä vuosi tehty

Posted 6/22/2023

Jotkut parhaista muistoista
tehdään varvastossut jalassa.

Mosahybridin alkuvuosi on ollut mukavan tasainen. Olemme saaneet jatkaa yhteistä matkaa asiakkaittemme kanssa, ja keskittyä myös tuotekehitykseen. Konsultoinnit, koulutukset, muutoshallinnan ja viestinnän projektit ovat jatkuneet, ja mukaan on tullut myös uutta erityisesti johtamisen sparrauksen saralta. Johtamisen sparraamisen lisäksi haluamme jakaa coachauksen ja mentoroinnin osalta tietämystä, jota sekä start-upit että isompienkin yritysten tuotekehitysjohto voivat hyödyntää. Jos aihe on ajankohtainen, ota yhteyttä – katsotaan, miten voimme auttaa!

Pitkän tähtäimen suunnitelmamme mukaisesti olemme jatkaneet start-up-investointeja. Edustamme edelleen myös ukrainalaista softakehittäjäyritystä N-iXiä Suomessa. Riskienhallintakeskusteluissa asiakkaiden kanssa on tullut esiin varsin aiheellinen pelko palvelujen jatkuvuudesta sodan keskellä. N-iX tuottaa palveluaan myös muualla kuin Ukrainassa, joten jos aihe askarruttaa, kysy lisätietoja suoraan Terolta.

Tuotekehityspuolella Bbong-sovelluksemme joutui kirjaimellisesti kovaan syyniin, kun opiskelijaryhmä otti sen testausprojektinsa kohteeksi. Ryhmän palautteista löytyi paljon hyviä kehityskohteita, joita työstämme parhaillaan. Ilahduttavan moni on löytänyt kännykkäsovelluksen luontoharrastuksensa tueksi. Itse käytämme sitä ulkoillessamme lähes päivittäin.

Tämä kevät on ollut myös haaveiden täyttymisen aikaa. Yksi pitkään Anun toivelistalla ollut asia toteutui toukokuussa, kun saimme koko perheen – lapset ja lapsenlapset – yhteisen pitkän pöydän illalliseen oliivi- ja sitruunapuiden katveeseen. Työkuvioiden sijaan ajatukset täyttivät 12 hengen porukka, ikähaitariltaan 10 kuukauden ja kuudenkympin väliltä, joka viipotti ja touhusi menemään Italian auringossa.
 
Jotkut parhaista muistoista
tehdään varvastossut jalassa.

-Kellie Elmore
 
Tämän myötä toivotamme kaikille mitä parhainta ja omannäköistään kesää ja tietysti mitä ihaninta mittumaaria. Ollaan yhteyksissä!
 
Anu & Tero