Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Leppoisaa kesää!

Posted 6/24/2022

Kevään uutuus: Bbong-mobiilisovellus luontohavainnoille

Read the rest of this entry »

Hyvää pääsiäistä!

Posted 4/16/2022

Pääsiäisviikon lauantai, lankalauantai, hiljainen lauantai, pyhä lauantai (Sabbatum Sanctum). Mutta mistä ihmeestä päivän nimeen on tullut lanka?

Read the rest of this entry »

Happy holidays!

Posted 12/24/2021

Aiempien vuosien tapaan teimme joululahjoituksen Suomen Luonnonsuojeluliiton ilmastotyölle ja ilmastokatastrofin torjumiseksi. Sen myötä haluamme kiittää vuodesta 2021, toivottaa kaikille mitä parhainta joulun aikaa ja entistä parempaa vuotta 2022!

Read the rest of this entry »

Taas päästiin jouluun... Mosahybridin vuosi 2020

Posted 12/22/2020

Erikoinen ja raskaskin vuosi 2020 on loppusuoralla. Korona sekoitti työn tekemisen mallit heti alkuvuodesta. Vaikka aiemminkin olemme tehneet paljon töitä etänä, nyt siihen siirryttiin kokonaan. Joitain projekteja hoidettiin siten, että asiakas tavattiin vain projektin alkaessa ja loppuessa. Kaikki siinä välissä tehtiin etänä. Tämä vuosi näytti, että me pystymme tarvittaessa nopeisiin muutoksiin käyttäytymisessä. Uusi normaali on tullut kenties jäädäkseen.

Read the rest of this entry »

Mosahybrid osakkaaksi Ihmeotukseen

Posted 8/3/2020

Mosahybrid jatkaa uuden oppimista ja kehittymistä start-up mahdollisuuksien parissa. Toukokuussa 2020 Mosahybrid on ostanut osuuden eläintarvikeliike Ihmeotus Oy:stä.

Read the rest of this entry »

TIP!

This page displays the 5 latest news & events posts. Previous ones you can find by clicking Previous in the bottom of this page.